LAKME COLLAGE HYDROX 20V 90ml

In stock
SKU
LAKME COLLAGE HYDROX 20V 90ml
€ 2.59
  • Details
  • Reviews
  • Video Link
Hidrogjen Collage për ngjyrat profesionale collage me qëndrueshmëri të gjatë. Garanton zhvillimin e duhur të ngjyrave. 3%, 6% dhe 9%.
Write Your Own Review
You're reviewing:LAKME COLLAGE HYDROX 20V 90ml
Your Rating