KSTYLE RINGS CURL ACTIVATOR BALM 150 ML

In stock
SKU
KSTYLE RINGS CURL ACTIVATOR BALM 150 ML
€ 5.59
  • Details
  • Reviews
  • Video Link
Shampo Balsam per dredha që hidraton flokët dhe i mbanë flokët vazhdimisht ne formë te dredhave ose të valëzuara.
Write Your Own Review
You're reviewing:KSTYLE RINGS CURL ACTIVATOR BALM 150 ML
Your Rating