LAKME COLLAGE HYDROX 30V 1000ml

Në magazinë
SKU
LAKME COLLAGE HYDROX 30V 1000ml
€ 7.59
  • Detalles
  • Reseñas
  • Video lidhje
Hidrogjen Collage për ngjyrat profesionale collage me qëndrueshmëri të gjatë. Garanton zhvillimin e duhur të ngjyrave. 3%, 6% dhe 9%.
Write Your Own Review
Ju po rishikoni:LAKME COLLAGE HYDROX 30V 1000ml
Vlerësimi juaj